راهنمای نصب پرده به سقف کاذب و کناف

سقف کاذب یک نوع سازۀ عمرانی جدید به شمار می‌آيد که می‌توان به کمک آن میزان هزینه‌های مربوط به ساخت بنا را کاهش داد و درعین‌حال منجر به استحکام آن شد. برخلاف تصور بسیاری از افراد، امروزه امکان نصب پرده به سقف کاذب نیز فراهم شده است و می‌‌توانید از این دو مورد در کنار یکدیگر بهره ببرید. تنها نکته مهمی که در این زمینه باید به آن توجه داشت، به‌کارگیری پیچ‌ها و رول‌پلاک‌های ویژه است. البته نباید از اندازه‌گیری دقیق و مناسب نیز چشم‌پوشی کرد. اگر قصد دارید پرده‌های خریداری‌شدۀ خود را بر روی چنین سقف‌هایی به کار بگیرید و به دنبال اطلاعات کافی هستید، ما را تا پایان همراهی کنید.

فهرست مطالب

نصب پرده نزدیک به سقف

نخستین موردی که در این رابطه باید به آن اشاره کنیم، لزوم نصب پرده‌ با فاصلۀ کم نسبت به سقف‌های کاذب است. این امر شاید در ابتدا ساده به نظر برسد، اما می‌تواند منجر به بزرگ‌تر نشان دادن ارتفاع کف ساختمان نسبت به سقف آن شود. به‌محض ورود افراد مختلف به درون ساختمان، چشم آن‌ها به پرده‌هایی می‌افتد که دقیقاً تا نزدیکی‌‌های سقف کاذب امتداد دارند. همین تکنیک ساده منجر به لوکس‌تر شدن دکوراسیون نیز می‌شود که خود یک امتیاز مثبت است.

 فاصلۀ مناسب برای نصب پرده به سقف کاذب باید بین دو اینچ تا سه اینچ باشد (هر اینچ دو و نیم سانتی‌متر است)، البته امکان تعیین ابعاد کمتر نیز وجود دارد، ولی ما چنین چیزی را به شما عزیزان پیشنهاد نمی‌کنیم. درصورتی‌که از نورهای ال دی ای در درون سقف کاذب استفاده کرده‌اید، میل پرده‌ را به نحوی قرار دهید که جایگاه آن منجر به عدم عبور نور نشود.


بیشتر بدانید: چه زمانی آویزان کرده پرده از سقف توصیه می‌شود؟


انتخاب عرض دقیق برای پرده

به‌منظور نصب پرده‌ به سقف‌های کاذب لازم است اندازه‌گیری‌های بسیار دقیقی داشته باشید. در بسیاری از موارد، مشتریان گرامی به این موضوع توجهی ندارند و به همین دلیل با مشکلات متعددی مواجه می‌شوند. عرض پردۀ شما باید نسبت به پنجره‌ای که در زیر سقف کاذب قرار گرفته است، بیشتر باشد. این موضوع باعث خواهد شد تا اشعه‌های نور خورشید در حالت بسته بودن پرده به‌هیچ‌عنوان وارد اتاق نشوند.

نمی‌توان یک عدد مشخص را به‌عنوان بهترین عرض پرده در این حالت بیان کرد، زیرا طبیعتاً اندازۀ همۀ پنجره‌ها یکسان نیست. حتی ممکن است در یک منزل شاهد پنجره‌هایی با ابعاد مختلف باشیم. افزودن حدود 5 سانت به هر طرف از پرده می‌تواند تصمیم مناسبی در زمینۀ نصب پرده به سقف کاذب باشد. دست شما در انتخاب ارتفاع پرده کاملاً باز است. به‌عنوان مثال، برخی از کاربران ترجیح می‌دهند که پرده‌هایشان از نزدیک‌‌ترین فاصله به سقف کاذب تا کف‌پوش طول داشته باشد.

نصب پرده به کناف

به وزن پرده توجه داشته باشید

وزن پرده یکی دیگر از موضوعات بسیار مهم در زمان نصب پرده زیر سقف کاذب است که عموماً به آن توجهی نمی‌شود. اگرچه امروزه سقف‌های کاذب از استحکام و دوام بسیار زیادی برخوردار هستند، اما نباید آن‌ها را با سقف‌های سنتی و معمولی یکسان دانست. این موضوع به‌خصوص در مورد میزان تحمل وزن اهمیت دارد. متصل کردن پرده‌ها در این حالت باید به‌دقت انجام شود.

تصور کنید پرده‌های سلطنتی خاصی را نصب کرده‌اید که وزن بسیار زیادی دارند. چنانچه سقف کاذب توانایی تحمل وزن این محصولات را نداشته باشد، احتمال آسیب دیدن به بخش‌های مختلف آن وجود خواهد داشت. این مشکلات زمانی رخ می‌دهند که سقف کاذب از کیفیت قابل‌توجهی برخوردار نباشد و یا طراحی آن به شکل نادرست انجام بگیرد. به‌هر روی، لازم است از مستحکم بودن این بخش اطمینان حاصل کنید تا چه در زمان نصب و چه پس از آن آسیب‌دیدگی خاصی به آن وارد نشود.

نصب پرده زیر سقف کاذب

از پیچ‌های پروانه‌ای استفاده کنید

وقتی صحبت از نصب پرده به سقف کاذب به میان می‌آید، باید به ابزارها و تجهیزاتی اشاره شود که در این زمینه بهترین عملکرد را از خود نشان می‌دهند. یکی از این موارد، پیچ پروانه‌‌ای است که به‌علت ساختار متفاوت خود و وجود یک زائده به همراه آن بدین نام خوانده می‌شود. این مدل پیچ‌ها به‌راحتی در بازار به فروش می‌رسند و همۀ افراد می‌توانند به‌راحتی نسبت به تهیۀ پیچ مخصوص سقف کاذب اقدام کنند.

نکتۀ جالب‌توجه در مورد پیچ‌های پروانه‌ای آن است که در زمان پیچش، زائده‌ای که در بخش تحتانی آن‌ها قرار گرفته است مثل بال‌های یک پروانه به دو سمت چپ و راست باز می‌شود. این موضوع باعث خواهد شد تا بتوان اجسامی همچون میل پرده را با اطمینان خاطر بیشتر به سقف‌های کاذب متصل کرد.

به‌کارگیری پیچ‌های پروانه‌ ای بسیار ساده است و حتی با پیچ‌گوشتی‌های معمولی نیز می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. علاوه بر این، امکان تهیۀ آن‌ها با طول‌های مختلف وجود دارد که خود یک مزیت مناسب محسوب می‌شود. پیچ‌های پروانه‌ای ظاهر ساده‌ای دارند، اما به‌خوبی نیازتان را در این زمینه برطرف می‌کنند.

پیچ پروانه ای برای نصب پرده به سقف کاذب

بیشتر بدانید: بهترین نوع پرده برای پنجره دوجداره


به سراغ رول‌پلاک‌های مخصوص بروید

در مورد پیچ‌های پروانه‌ای برای نصب پرده به سقف کاذب صحبت کردیم، اما ممکن است به دلایل مختلفی امکان استفاده از این محصولات را نداشته باشید. در این شرایط، می‌توانید از ترکیب پیچ‌های معمولی و رول‌پلاک‌های مخصوص سقف کاذب بهره ببرید. این ترکیب نیز نتیجه‌ای مشابه با موارد گفته‌شده را به شما ارائه می‌دهد با این تفاوت که لازم است ابتدا رول‌پلاک را نصب کنید و سپس از پیچ‌ها برای نصب میل پرده کمک بگیرید.

رول‌پلاک‌های پروانه‌ای مدل‌های مختلفی دارند. بعضی از آن‌ها تنها به دو جهت باز می‌شوند و برخی دیگر دارای زائده‌های مختلف در هر چهار جهت هستند. هرچه این زائده‌ها بیشتر باشد، پیچ موجود در درون رول‌پلاک با استحکام بیشتری در سر جای خود ثابت می‌ماند و در نتیجه امکان سقوط میل پرده و سایر تجهیزات متصل به آن کاهش می‌یابد.

در زمان خریداری رولپلاک مخصوص سقف کاذب حتماً به جنس و فروشگاهی که از آن خرید می‌کنید توجه داشته باشید. مدل غیراستاندارد این محصول در زمان باز شدن از هم می‌پاشد و این امر خطرات جانی زیادی را به همراه دارد. قیمت به‌کارگیری این رول‌پلاک‌ها با مدل‌های معمولی تفاوت چندان زیادی ندارد و به همین دلیل باید آن‌ها را به‌عنوان اولویت اصلی خود برای نصب پرده به سقف کاذب در نظر بگیرید.

نصب کردن پرده پشت کناف

سقف‌های کاذب کنافی در بسیاری از اماکن به کار گرفته می‌شوند. دلیل این امر را می‌توان به مواردی همچون ظاهر مناسب و همچنین قیمت مقرون‌به‌صرفۀ آن‌ها ارتباط داد. خبر خوب این است که امکان نصب پرده پشت کناف وجود دارد، امری که منجر به کاهش میزان پرتی یا اتلاف فضا می‌شود و درعین‌حال به کل محیط ظاهر مدرن‌تری را اضافه می‌کند. براینصب پرده به کناف لازم است از رول‌پلاک‌های پروانه‌ای و پیچ‌های مخصوص استفاده کنید.

پارچه‌ای که در این سقف‌ها به کار گرفته می‌شود باید از مقاومت خوبی برخوردار باشد و به‌سادگی دچار پارگی یا خرابی نشود. هنگام نصب کردن پرده به این نوع سقف‌ها نیز باید به مواردی همچون عرض، ارتفاع و همچنین وزن دقت داشته باشیم تا پرده و یا سقف دچار خرابی نشوند.

نصب پرده عمودی به سقف کاذب

کدام پرده‌ها برای سقف کاذب مناسب هستند؟

در پاسخ به این پرسش می‌توان بیان کرد که محدودیت مشخصی در زمینۀ انتخاب پرده برای اتصال به سقف کاذب وجود ندارد. این بدان معناست که شما می‌توانید به سراغ مدل‌های گوناگونی اعم از زبرا، شید و یا پرده‌های کرکره‌ای و پارچه‌ای بروید. در واقع لازم است بر اساس نیاز و همچنین نوع دکوراسیون محیط یکی از این موارد را انتخاب کنید.

برخی ترجیح می‌دهند که برای نصب پرده به سقف کاذب از پرده پانج استفاده کنند. میل پرده این محصولات به نحوی طراحی شده است که امکان عبور سوراخ‌های بزرگ موجود در بخش بالایی پرده را فراهم کند. همین موضوع نصب کردن آن‌ها را نسبت به سایر موارد مشاهده ساده‌تر خواهد کرد.

مهم نیست به سراغ چه نوع پرده‌ای می‌روید، تنها لازم است به اصول و استانداردهای مربوط به نصب این محصولات توجه کنید تا بتوانید برای سال‌های سال از زیبایی آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

خرید پرده برای سقف کاذب

اگر در درون منزل، محیط کار، فروشگاه، اداره و… از سقف کاذب استفاده می‌کنید و به دنبال پرده‌های باکیفیت و مناسب برای آن‌ها هستید، سروین دکور بهترین انتخاب برای شما محسوب می‌شود. کلیۀ محصولاتی را که ما به شما عزیزان ارائه می‌کنیم، می‌توان به‌راحتی در کنار انواع سقف کاذب نصب کرد و از مزایای آن‌ها بهره برد.

نصب پرده پشت کناف

سخن پایانی

پرده‌هایی را که امروزه در بازار عرضه می‌شوند، می‌توان در محیط‌های مختلفی مورد استفاده قرار داد. امکان نصب این محصولات در اماکن دارای سقف کاذب یک مزیت عالی محسوب می‌شود، زیرا باعث خواهد شد تا نیازی به پرداخت هزینۀ اضافی جهت تغییر حالت سقف و یا اقدامات مشابه با آن نداشته باشیم.

برای نصب پرده به سقف کاذب لازم به سراغ ابزارها و تجهیزاتی بروید که به‌صورت اختصاصی برای همین موضوع ساخته و طراحی شده‌اند. درصورتی‌که قصد دارید بهترین پرده‌ها را برای این نوع سقف‌ها خریداری کنید، پیشنهاد می‌کنیم که به بخش محصولات سروین دکور نگاهی بیندازید. ما مناسب‌ترین محصولات را با ارزان‌ترین قیمت ممکن برایتان فراهم کرده‌ایم.