
پرده مینی شید رول چیست و چه کاربردی دارد؟

تا حالا اسم پرده مینی شید به گوشتان خورده؟ از تفاوت آن با پرده شید ساده مطلع هستید؟ طبیعتا با پرده های شید رول آشنایی دارید اما برای توضیح بیشتر باید بگم که این محصول نوعی از پرده های مدرن است که از یک لایه پارچه که میتواند در طرح ها و رنگ های مختلف باشد تشکیل شده است. این پارچه ها هم قادر خواهند بود جلوی نور خورشید را گرفته و هم پوشش بسیار مناسبی باشد برای جلوگیری از دید به داخل و حفظ حریم خصوصی شما. پرده شید معمولی به سقف یا دیوار بالای پنجره متصل شده و با یک زنجیر بالا و پایین میشود و کل پرده هنگام بسته شدن در داخل یک قاب جمع میشود. اما در این مطلب میخواهم راجع به پرده مینی شید و تفاوت آن با شید معمولی بپردازم.
پرده مینی شید چیست
پرده مینی شید زیر مجموعه ای از پرده شید است و همانطور که از نام آن پیداست، اندازه کوچکتری نسبت به نوع معمولی آن دارد. اما سوال اینجاست که این پرده چه مزایایی دارد و چرا تصمیم گرفته شده چنین پرده ای ساخته و تولید شود. در ادامه به مهمترین مزایای این محصول میپردازیم:
امکان اتصال به چهارچوب پنجره
یکی از مشکلاتی که پرده ها رولی نظیر شید و زبرا دارند این است که هنگام باز و بسته شدن پنجره، حتما باید پرده را تا انتها بالا بکشید. به همین دلیل است که میتوان گفت مهمترین مزیتی که پرده مینی شید دارد این است که این محصول را میتوان به چهارچوب پنجره نصب کرد و شما هنگام باز و بسته کردن پنجره، نیازی به تغییر حالت پرده ندارید.
بیشتر بخوانید: آموزش نصب پرده زبرا بصورت تصویری و گام به گام
به راحتی میتواند با پرده های پارچه ای ترکیب شود
یکی از مشکلاتی که پرده های پارچه ای دارند، اجبار استفاده از زیر پرده در بسیاری از پرده هاست. این زیر پرده دارای مزایای بسیاری است اما مشکلات خاص خودش را نیز دارد. مهمترین آن ظاهر نه چندان زیبای این محصولات است. اما شما میتوانید در کنار پرده های پارچه ای خود از پرده مینی شید برای پشت پنجره و به عنوان زیر پرده بهره ببرید. در این صورت هم ظاهر پنجره های شما زیباتر میشود و هم حریم خصوصی شما کاملا حفظ خواهد شد.
قیمت پایین تر نسبت به سایر انواع پرده شید
پرده های رولی مثل شید و زبرا به صورت متر مربع پارچه استفاده شده، قیمت گذاری میشوند. از آنجا که استفاده از پرده شید به جهت اینکه سطح کامل پنجره را پوشش میدهد، قیمت تمام شده به مراتب بیشتری نسبت به پرده مینی شید رول خواهد داشت. در نتیجه شما با استفاده از این نوع پرده میتوانید در هزینه های خود صرفه جویی کنید.
انواع پرده مینی شید
تنوع این سبک از پرده ها بسیار زیاد و کارایی همه آنها یکسان است. در اصل میتوان گفت تمام پرده هایی که به صورت شید و زبرا مونتاژ میشود، قادر خواهند بود به صورت مینی هم ساخته شوند. در ادامه به برخی از مهمترین آنها اشاره میکنیم:
مینی شید رول ساده
این مدل پرکاربردترین و پرفروش ترین نوع پرده های مینی شید است که از یک لایه پارچه تشکیل شده که میتواند سرتاسر شیشه پنجره را بپوشاند. خود این مدل نیز انواع مختلفی دارد که مهمترین آنها شامل موارد زیر است:
شید پارچه ای
از یک لایه پارچه ساده تشکیل شده که میتواند تا 70 درصد جلوی نور خورشید را بگیرد.
شید بلک اوت
بلک اوت یا شید فوم دار به معنی بلاک کننده و کنترل کننده نور است. در صورت استفاده از این محصول به هیچ عنوان نور از پرده ها عبور نمیکند.
شید اسکرین
در صورتی که شما بخواهید همزمان با پایین بودن پرده از نور آفتاب و منظره بیرون از اتاق خود لذت ببرید، میتوانید از شید اسکرین استفاده کنید. این نوع پرده مقدار نور بیشتری را وارد فضای منزل یا محل کار شما خواهد کرد. اما به یاد داشته باشید که استفاده از پرده مینی شید اسکرین باعث میشود در هنگام شب از بیرون به داخل دید داشته باشد.
مینی زبرا
همانطور که میدانید نوع دیگری از پرده های پرطرفدار رولی، پرده زبرا است. ساختار این پرده ها بسیار شباهت به پرده شید دارد با این تفاوت که 2 لایه تور و یا پارچه تشکیل شده است و امکان سایه روشن شدن دارد. خبر خوش اینکه این مدل پرده را میتوان شبیه پرده مینی شید رول مونتاژ و به پشت پنجره نصب کرد. به این سبک از پرده ها که به اصطلاح مینی زبرا نیز گفته میشود، علاوه بر نصب بر روی چهارچوب پنجره، امکان سایه روشن شدن و تنظیم نور ورودی نیز مهیا خواهد بود.
پرده مینی شید و مینی زبرا چاپی و تصویری
یکی دیگر از مهمترین و جذاب ترین مدل های این سبک زیبای پرده، چاپ تصاویر آلبومی و تصاویر اختصاصی شما است. شما به راحتی قادر خواهید بود از میان هزاران تصویر موجود در آلبوم های ما یک تصویر را انتخاب کنید و یا حتی تصویر اختصاصی خودتان را بر روی پرده های مینی شید و مینی زبرا با بهترین کیفیت چاپ و بر روی پنجره خود نصب کنید.
نحوه اندازه گیری پرده مینی
اندازه گیری پرده های مینی شید بسیار بسیار راحت و آسان است. تنها کافیست با یک متر فلزی قسمت های داخل پنجره را (هم عرض و هم ارتفاع) اندازه گیری و یادداشت نمایید. این مدل پرده اصلا احتیاج به کم کردن بادخور ندارد. برای مشاوره بیشتر میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل بفرمایید.
مطالب مرتبط: